Beschermhoes tuinkussens

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Kussentas 125x32xH50 cm
    € 22,95 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

  • Kussentas 153x68xH41 cm
    € 39,95 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een beschermhoes voor uw tuinkussens kopen?

Slecht weer op komst? Met een beschermhoes voor uw tuinkussens van Tuinmeubelhoeskopen.nl blijven uw kussens beschermd tegen regen en opspattend vuil. Op Tuinmeubelhoeskopen vindt u de grootste collectie beschermhoezen van Nederland. Zo is er een kussentas voor elke soort tuinkussen. Bekijk ook ons aanbod beschermhoezen speciaal voor het opbergen van loungekussens. Alles is te koop met de laagste prijs garantie op Tuinmeubelhoeskopen.nl!

 

Tips voor het aanschaffen van een tuinkussenhoes

Er zijn diverse tuinkussens, zoals stoelkussens voor de standaard tuinstoel en voor de verstelbare tuinstoel. Daarnaast bestaan er nog veel soorten sierkussens. Deze zijn vaak dikker en het is dan ook belangrijk dat u de maten van de kussens weet voordat u een tuinkussenhoes aanschaft. Een kussentas op Tuinmeubelhoeskopen.nl is gemaakt van hoogwaardig polyester met PVC binnen coating zodat er geen water in uw kussens komt na een regenbui. Bovendien kunt u nu de tuinkussens gemakkelijk opbergen als het weer kouder wordt. Mocht de hoes vies worden, dan kunt u vuil en vlekken meestal met een sopje verwijderen. Zo blijven uw tuinkussens jarenlang mooi en goed beschermd tegen alle weersinvloeden.

 

Beschermhoes voor uw tuinkussens bestellen

Een beschermhoes tuinkussens kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. Tuinmeubelhoeskopen.nl biedt bovendien de grootste collectie hoezen van Nederland. Heeft u na het bezoeken van de website nog vragen?  Bel dan naar 088-66 00 200 of stuur een mail info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website staat. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!