Tuinkussenhoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Kussentas 125x32xH50 cm
  € 22,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Kussentas 153x68xH41 cm
  € 39,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Loungeset kussentas 200x75xH60 cm
  € 49,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een tuinkussenhoes kopen?

Op zoek naar een tuinkussenhoes of handige kussentas? Bij Tuinmeubelhoeskopen.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden een zeer groot assortiment beschermhoezen voor tuinmeubelen, parasols, kussens, barbecues en meer. De tuinkussenhoezen zijn te verdelen in beschermhoes loungekussens en beschermhoes tuinkussens. Op deze pagina vindt u alle soorten tuinkussenhoezen van Tuinmeubelhoeskopen.nl. 

 

Waar moet u aan denken bij de aanschaf van een tuinkussenhoes?

Er bestaat een verschil tussen een beschermhoes voor loungekussens en een beschermhoes voor tuinkussens. Bekijk daarom eerst welke het meest geschikt is. Daarnaast is het belangrijk dat u kijkt naar de afmetingen van de kussens. Met een tuinkussenhoes blijven uw tuinkussens in goede staat. Het is namelijk niet aan te raden om uw kussens voor langere tijd onder de beschermhoes van uw tuinset te laten liggen. Uiteraard is de kwaliteit van de kussens en de beschermhoes bepalend voor de levensduur van uw kussens. Net als alle andere beschermhoezen van Tuinmeubelhoeskopen.nl, zijn ook de tuinkussenhoezen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyester met PVC binnen coating. Het mees handige is om de kussens in de winter in een tuinkussenhoes of kussentas op te bergen, bijvoorbeeld binnen in de garage of op zolder.

 

Koop uw tuinkussenhoes nu eenvoudig online!

Bestel nu een tuinkussenhoes op Tuinmeubelhoeskopen.nl en profiteer van onze laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij met de grootste collectie hoezen van Nederland, een uitgebreid assortiment aan beschermhoezen aan. Nog vragen? Bel dan naar 088-66 00 200 of stuur een mail info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website staat. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!