Beschermhoes zweefparasol

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Beschermhoes Free-arm parasol 240x68 cm
    € 29,95 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

  • Beschermhoes Hawaii parasol 260x48/58 cm
    € 37,50 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Beschermhoes voor uw zweefparasol kopen?

Regen op komst? Natuurlijk wilt u uw zweefparasol wel in goede staat houden. Een beschermhoes speciaal voor zweefparasols beschermt uw mooie zweefparasol goed tegen regenbuien en is dan ook de perfecte oplossing. Met een zweefparasolhoes verlengt u de levensduur van uw vrijhangende parasol en zodoende blijft deze langer mooi. Op Tuinmeubelhoeskopen.nl vindt u de grootste collectie hoezen van Nederland tegen de laagste prijs garantie.

 

Aankooptips voor een zweefparasolhoes

Allereerst zijn de afmetingen van de zweefparasol van belang. Voor de Hawaii zweefparasol van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een speciale zweefparasolhoes verkrijgbaar. Deze hoes is net als de andere hoezen op Tuinmeubelhoeskopen.nl, gemaakt van hoogwaardig polyester met PVC binnen coating. Met een eenvoudig sopje kunt u eventuele vlekken op de beschermhoes zweefparasol schoon krijgen. Een zweefparasol is doorgaans een stuk groter dan een gewone parasol, daarom zijn er speciale hoezen voor te verkrijgen.

 

Beschermhoes voor uw zweefparasol online bestellen?

Een beschermhoes voor een zweefparasol bestellen doet u eenvoudig en snel via Tuinmeubelhoeskopen.nl. Wij bieden niet alleen de grootste collectie parasolhoezen van Nederland,maar bieden ook de laagste prijs garantie op ons grote assortiment. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 088-66 00 200 of stuur een mail info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website staat. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!