Beschermhoes parasol

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Platinum AeroCover zweefparasol beschermhoes H250x85 cm antraciet
  € 44,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes Hawaii Big Pole parasol 292x60/65 cm
  € 39,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Parasolhoes 240x30 cm

  € 19,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes Hawaii parasol 260x48/58 cm

  € 29,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes Free-arm parasol 240x68 cm
  € 29,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een beschermhoes voor uw parasol kopen?

In het felle zonnetje geniet u ongetwijfeld graag ook van de schaduw van uw parasol. Denk er dan ook aan om de parasol goed te beschermen met een beschermhoes voor uw parasol. Met een parasolhoes van Tuinmeubelhoeskopen.nl blijft u parasol lang mooi. Op deze pagina vindt u het aanbod van parasolhoezen voor normale parasols en zweefparasols. Naast een parasolhoes kunt u ook terecht voor diverse beschermhoezen voor tuinmeubelen, tuinkussens en barbecues.

Waar kunt op op letten bij beschermhoezen voor parasols?

Besluit u een parasol te kopen of heeft u al een mooie parasol? Allereerst raden wij aan om te kijken welke parasol u heeft en wat de afmetingen zijn. Heeft u een normale parasol of een zweefparasol? Hier zijn verschillende beschermhoezen voor te verkrijgen. Een beschermhoes voor een parasol is gemaakt van polyester met een PVC binnen coating. Met een parasolhoes verlengt u de levensduur van uw parasol en beschermt het tegen vuil en vlekken. Het merk Garden Impressions biedt ook praktische parasolhoezen met een gebruiksvriendelijke aluminium stok, waarmee u heel gemakkelijk de beschermhoes om de parasol kan doen. De beschermhoes voor de parasol kan vervolgens eenvoudig worden dichtgeritst en uw parasol is beschermd!

Bestel nu uw parasol beschermhoes eenvoudig online

Parasolhoezen bestelt u gemakkelijk online bij Tuinmeubelhoeskopen.nl. Heeft u vragen over een van onze parasolhoezen? U kunt gerust bellen naar 088-66 00 200 of stuur een mail naar: info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website staat. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!