Overige hoezen

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Beschermhoes hocker 77x77xH40 cm
  € 24,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes lounge fauteuil 100x95xH72 cm
  € 24,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes Santa Rosa 70x90xH90 cm
  € 27,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes Swing Egg Ø100xH200 cm
  € 39,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Overige hoezen op Tuinmeubelhoeskopen.nl

Heeft u uw beschermhoes nog niet kunnen vinden? Hier vindt u alle overige hoezen op Tuinmeubelhoeskopen.nl. Naast de tuinsethoezen, parasolhoezen, tuinkussenhoezen en barbecuehoezen hebben wij onder andere hoezen voor alle andere soorten andere tuinmeubels in de tuin zoals stapelbare stoelen, zwembaden en hangstoelen.

 

Aankooptips voor beschermhoes

Al onze beschermhoezen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyester met PVC binnen coating zodat u de levensduur van uw tuinmeubelen en kunt verlengen. Bovendien beschermen de hoezen tegen vuil en vlekken. De hoezen zijn niet volledig waterdicht maar beschermen tegen alle weersinvloeden. Is de beschermhoes vies? Dan kunt u meestal met een eenvoudig sopje het vuil verwijderen. Voor vuil en vlekken die moeilijker te verwijderen zijn, zijn er nog speciale reinigings- en onderhoudsproducten te verkrijgen. 

 

Beschermhoezen nu online bestellen op Tuinmeubelhoeskopen.nl

Ook de overige beschermhoezen bestelt u uiteraard net als alle andere beschermhoezen op Tuinmeubelhoeskopen.nl eenvoudig en snel via onze webshop. Tuinmeubelhoeskopen.nl biedt de grootste collectie hoezen van Nederland en de laagste prijsgarantie. Zo vindt u altijd een beschermhoes die het beste aan uw wensen voldoet. Heeft u nog vragen over een van de overige beschermhoezen of wilt u weten welke beschermhoes u het beste kunt kopen? Bel dan naar 088-66 00 200 of mail ons via info@tuinmeubelland.nl, u hebt dan contact met het moederbedrijf Tuinmeubelland welke boven deze website staat. Wij helpen u dan graag verder.