Over Tuinmeubelhoeskopen

Disclaimer

Op de toegang tot en het gebruik van de Tuinmeubelhoeskopen.nl website zijn naast de toepasselijke wetgeving de volgende bepalingen van toepassing.  

Alle auteursrechte en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die de site van Tuinmeubelhoeskopen.nl bevat (inclusief, maar beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Tuinmeubelhoeskopen.nl (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). Het is uitsluitend toegestaan het materiaal en de informatie van de Tuinmeubelhoeskopen.nl site op te slaan en te verveelvoudigen voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Hierbij dienen copyright, intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten te worden gevolgd. Verveelvoudigingen mogen nooit worden verkocht, gewijzigd of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Al het ander gebruik van het materiaal en informatie van de Tuinmeubelhoeskopen.nl is uitdrukkelijk verboden. Het is verboden om materiaal en informatie van externe partijen gepubliceerd op de Tuinmeubelhoeskopen.nl site te gebruiken. Dit materiaal en deze informatie is eigendom van de externe partij en gepubliceerd met zijn toestemming.

Tuinmeubelhoeskopen.nl doet haar uiterste best om waarheidsgetrouwe productbeelden te tonen. Door persoonlijke beeldscherminstellingen kan het voorkomen dat kleuren minimaal afwijken. Voor de beste kleur- en/of productbeleving verwijst Tuinmeubelhoeskopen.nl u naar de winkels van het moederbedrijf Tuinmeubelland in Dronten, Veghel of Zaandam.