Contact Tuinmeubelhoeskopen

Contact Tuinmeubelhoeskopen

De klantenservice is bereikbaar op maandag en dinsdag van 09:30 tot en met 21:00 en woensdag tot en met zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur..

Per telefoon
U kunt de klantenservice telefonisch bereiken op nummer: 088-66 00 200.

Per e-mail
Ook via de e-mail kunt u de klantenservice prima bereiken. Het mailadres van Tuinmeubelhoeskopen.nl is: info@tuinmeubelland.nl.  

Online chat
Daarnaast biedt Tuinmeubelhoeskopen u de gelegenheid om live te chatten met één van de medewerkers. Rechts onderin de webpagina kunt u onze live chat aanklikken. Op deze manier heeft u live-verbinding met één van de medewerkers en krijgt u meteen antwoord op al uw vragen.

WhatsApp
U kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar de klantenservice. Dit kunt u als volgt doen:

  • Voeg nummer +31 (0)6 45481008 toe aan je contactenlijst.
  • Vernieuw eventueel de contactenlijst.
  • Open WhatsApp en start een nieuw gesprek.

Let op: je kunt dit nummer niet bellen, uitsluitend bereikbaar voor WhatsApp-berichten. 

Contactformulier
U kunt de klantenservice via ondestaand contactformulier

Je kunt onderstaand contactformulier invullen. De serviceafdeling streeft ernaar om binnen drie werkdagen contact met je op te nemen.

Je gegevens

* Vereiste velden

Gegevens van het hoofdkantoor van Tuinmeubelland Web BV:

Tuinmeubelland Web BV (hoofdkantoor)
De Donge 2
8253 PT Dronten

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

BTW nummer België: BE 0700.746.113

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl

Bezoek showrooms

Bekijk de openingstijden, bezoekadressen en contactgegevens van de verschillende Tuinmeubel vestigingen door op de onderstaande knop te drukken.

                      

Over Tuinmeubelhoeskopen.nl

Tuinmeubelhoeskopen.nl biedt de mooiste hoezen voor uw tuinmeubelen tegen de allerscherpste prijs. Dat betekent een uitgebreide collectie van kwaliteitshoezen met de allerlaagste prijsgarantie. Tuinmeubelhoeskopen.nl is een handelsnaam van Tuinmeubelland Web B.V. uit Dronten. Een van de grootste bedrijven in Nederland als het gaat om de verkoop van tuinmeubelen. Via Tuinmeubelhoeskopen.nl vindt u de grootste collectie goedkope tuinmeubelhoezen online, van de grootste merken van Nederland. En naast de standaard collectie zijn er ook vaak B-keuze artikelen beschikbaar, die met een klein 'foutje', wel zéér voordelig zijn geprijsd. Kortom: bekijk snel de collectie hoezen of kom langs in één van de winkels van Tuinmeubelland. Laat u aangenaam verrassen!

Waarom bestellen bij Tuinmeubelhoeskopen?
Laagste prijsgarantie - Alle tuinmeubelhoezen vanaf € 50,00 gratis bezorgen - 14 dagen retourgarantie - Grootste collectie hoezen van Nederland

Kortom, bekijk de webshop Tuinmeubelhoeskopen.nl of kom naar één van de Tuinmeubelland winkels en laat u verrassen door de scherp geprijsde en veelzijdige collectie. Want in de winkels zijn nog veel meer mooie tuinmeubelproducten beschikbaar, zoals bijvoorbeeld fantastische accessoires voor bij uw tuinmeubelen. Wij helpen u graag met het geven van goed advies en bij het maken van de juiste keuze. Heeft u uw keus reeds gemaakt, bestel dan snel en veilig thuis op de bank via de webshop.

Route beschrijving Tuinmeubelhoeskopen.nl


Grotere kaart weergeven