Betalen

Betaalmogelijkheden

Eenvoudig én veilig online betaling
Veilig online winkelen vinden wij belangrijk. Daarom heeft Tuinmeubelhoeskopen.nl een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Dit keurmerk wordt ondersteund door de Consumentenbond en laat u zien dat u veilig online kunt winkelen en betalen bij Tuinmeubelhoeskopen.nl. Wij bieden u vier eenvoudige manieren van betalen: via iDeal, vooruitbetaling, onder rembours of in de winkel. U kiest wat u het meest prettig vindt. U betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Tuinmeubelhoeskopen.nl staat.

Betaling via iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Tuinmeubelhoeskopen.nl.nl afrekenen. U rekent in uw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door uw eigen bank, het is niet voor niets de meest populaire betaalmethode in Nederland. Het is niet nodig om u aan te melden, u kunt direct gebruik maken van iDeal. U betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Tuinmeubelhoeskopen.nl.nl staat.

 iDeal wordt ondersteund door:

 ABN AMRO            ASN Bank           SNS Bank           ING           Van Lanschot Bankiers
                               
   Bunq           Rabobank           Triodos Bank  Knab  SNS Regio bank

 Voordelen:

 • snelle levering van uw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij ons op de rekening staat;
 • u betaalt aan Tuinmeubelland Web B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Tuinmeubelhoeskopen.nl.nl staat.
 • uw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
 • uw bestelling is direct betaald.

Betalen via Overboeken
Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per handmatige overboeking wil betalen is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • Onder vermelding van je: Naam, ordernummer en postcode
 • Tuinmeubelhoeskopen.nl valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Creditcard betalingen
Het is mogelijk om met creditcard te betalen, Voor het afrekenen van de order met creditcard brengt Tuinmeubelhoeskopen.nl geen toeslag over het aankoopbedrag in rekening.

Betalen met Paypal
Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app. U kunt uw bestelling op Tuinmeubelhoeskopen.nl betalen met Paypal, u dient wel over een PayPal account te beschikken. U kunt hier meer lezen over Paypal.

Let op! Voor het afrekenen van de order met Paypal brengt Tuinmeubelhoeskopen.nl een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor Tuinmeubelhoeskopen.nl te dekken. Wilt u dit liever niet? Kies dan voor een andere betaaloptie, zoals: iDeal of vooruitbetaling.

Verzending onder Rembours
Uw bestelling onder rembours ontvangen kan natuurlijk ook. Dit houdt in dat u met de pin betaalt bij de chauffeur. Er komen bij deze verzendmogelijkheid wel extra kosten bij. Deze bedragen voor bestelling binnen Nederland 10 euro. Het is helaas niet mogelijk om onder rembours naar het buitenland te verzenden.

Betalen vanuit het buitenland
Wanneer u niet in Nederland woont en de betaling voor uw bestelling in orde wilt maken, kan dit eenvoudig via internet bankieren. Hierbij heeft u het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, die vindt u hieronder:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • BIC nummer: SNSBNL2A 
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • u betaalt aan Outdoor Services One B.V., het moederbedrijf wat boven de online shop Tuinmeubelhoeskopen.nl staat.

Afterpay
Betaalt u liever niet vooruit? Dan kunt u naast de optie ‘levering onder rembours’, ook kiezen voor de betaaloptie Afterpay. Dit is een zeer eenvoudige betaalmethode waarbij u op de betaalpagina, naast het invullen van uw adresgegevens, deze betaaloptie aanklikt. Na het ontvangen van uw bestelling nemen wij deze gewoon in behandeling en gaan wij over tot levering van de bestelling. U ontvangt de factuur vervolgens rechtstreeks van het bedrijf Afterpay. Door te kiezen voor Afterpay heeft u een betaaltermijn van 14 dagen. De kosten van deze Afterpayservice bedragen 1,25% van de orderwaarde. De voorwaarden die Afterpay verder stelt zijn: minimale orderwaarde € 5,-, maximale orderwaarde voor nieuwe Afterpay gebruikers: € 1.000,-, maximale orderwaarde voor bij Afterpay bekende gebruikers is € 2.000,-. Bekijk de algemene voorwaarden van Afterpay.

Gespreid betalen

Met de betaaloptie SprayPay kun je jouw bestelling van € 250,- tot € 2.500,- veilig en gespreid betalen in gelijke termijnen van 12 maanden. Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten).  De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay.

Hoe werkt het kopen op afbetaling?

 • Wanneer je jouw tuinmeubelen hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
 • Kies in het bestelproces bij ‘Stap 3 Betaling’ de betaalmethode SprayPay
 • Je krijgt enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
 • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
 • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
 • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
 • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso

Wat kost het kopen op afbetaling?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen? Gebruik dan de rekenformule:  

 • Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.
 • Of vul hieronder het bedrag in:

Sofort Banking
Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via Ideal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook onze Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt deze webshop tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Mistercash
Mistercash is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Deze webshop biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Buitenland betaling

Wanneer u niet in Nederland woont en de betaling voor uw bestelling in orde wilt maken, kan dit eenvoudig via internet bankieren. Hierbij heeft u het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, die vindt u hieronder:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571
 • BIC nummer: SNSBNL2A
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • Tuinmeubelhoeskopen valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Factuur opvragen

Enkele dagen na levering van uw bestelling ontvangt u per e-mail de factuur. Wilt u de factuur eerder ontvangen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar de klantenservice.

We vragen altijd om uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De factuur is het garantiebewijs van uw bestelling.