Beschermhoes tuinset

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Beschermhoes tuinset 165x150xH85 cm
  € 49,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 185x150xH85 cm
  € 54,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 205x190xH85 cm
  € 67,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 225x190xH85 cm
  € 69,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 245x190xH85 cm
  € 74,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 255x190xH85 cm
  € 79,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes tuinset 305x190xH85 cm
  € 84,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Beschermhoes voor uw tuinset kopen?

Het weer wordt slechter, maar u wilt natuurlijk niet dat uw tuinset hieronder lijdt. Daarom biedt Tuinmeubelhoeskopen.nl verschillende soorten en maten beschermhoezen voor diverse tuinsets. Zo vindt u altijd de juiste beschermhoes voor uw tuinset. Bekijk ook onze ruime collectie beschermhoezen voor loungesets, ligbedden, tuinstoelen, parasols, tuinkussens en barbecues. Meer weten over een tuinsethoes? Lees snel verder.

Handige tips bij de aankoop van een tuinset hoes

Een beschermhoes voor uw tuinset is te verkrijgen in veel soorten en maten. Zowel ronde als vierkante beschermhoezen en aparte hoezen voor tuinbanken zijn onder andere bij ons te verkrijgen.  De afmetingen van uw tuinset zijn daarom erg belangrijk zodat u de juiste beschermhoes koopt. Het gebruik van een beschermhoes voor uw tuinset verlengt niet alleen de levensduur van uw tuinset, maar beschermt daarnaast ook tegen vlekken en vuil door het hoogwaardige polyester waarvan de beschermhoes is gemaakt. Aan de binnenkant van de hoes zit een PVC coating. De beschermhoezen zijn niet geheel waterdicht, maar beschermen tegen alle weersinvloeden. Het is juist belangrijk dat de tuinsethoezen enigzins kunnen 'ademen'. 

Beschermhoes tuinset online bestellen op Tuinmeubelhoeskopen.nl

Een beschermhoes voor uw tuinset is nu online te bestellen op Tuinmeubelhoeskopen.nl. Wij bieden de grootste collectie hoezen van Nederland tegen de laagste prijs garantie. Zo vindt u bij ons ook diverse hoezen voor al uw andere tuinmeubelen. Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact op via 088-66 00 200 of info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website staat. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!