Beschermhoes ligbed

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Beschermhoes ligbed 210x76xH40 cm
    € 34,95 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een beschermhoes voor uw ligbed kopen?

Een ligbed voor in de tuin is gemaakt om te genieten van het lekkere weer, maar u wilt uw ligbed natuurlijk wel beschermen als het weer slechter en kouder wordt. Met een beschermhoes voor uw  ligbed van Tuinmeubelhoeskopen.nl is uw ligbed beschermd tegen alle weersinvloeden zodat u ook de volgende zomer weer heerlijk van de zon kunt genieten. Op deze pagina vindt u het aanbod van ligbedhoezen op Tuinmeubelhoeskopen.nl. Lees snel verder.

Aankooptips voor een ligbedhoes

De afmetingen van uw ligbed zijn natuurlijk van belang voor de grootte van de ligbedhoes. De beschermhoezen zijn gemaakt van polyester met een goede PVC coating van hoogwaardige kwaliteit. De ligbed hoezen zijn niet geheel waterdicht, maar beschermen tegen vlekken en vuil. U kunt de beschermhoes voor uw ligbed met een borstel en sopje eenvoudig schoonmaken. Bij moeilijk te verwijderen vlekken of vuil op het ligbed, kunt u deze verwijderen met speciale onderhoudsproducten, afgestemd op het materiaal. Naast een ligbedhoes vindt u  bij Tuinmeubelhoeskopen.nl ook diverse beschermhoezen voor de kussens van uw tuinmeubelen. Het is namelijk niet aan te raden om het kussen van de ligbed onder de ligbedhoes te laten liggen. Met een aparte kussentas blijven uw kussens namelijk langer mooi en ze zijn beter beschermt tegen de verschillende weersinvloeden.

Beschermhoes voor uw ligbed bestellen?

Een beschermhoes voor uw ligbed bestellen? Dit doet u snel en veilig via de webshop van Tuinmeubelhoeskopen.nl. Hier vindt u bovendien de grootste collectie hoezen van Nederland tegen de laagste prijs garantie. Voor vragen over een van onze beschermhoezen kunt u bellen naar 088-66 00 200 of mailen naar info@tuinmeubelland.nl Tuinmeubelland is het moederbedrijf wat boven deze website hangt. Graag tot ziens bij Tuinmeubelhoeskopen.nl!