Beschermhoes houtskool barbecue

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Beschermhoes barbecue Ø47cm
  € 18,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes barbecue Ø57cm
  € 19,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes barbecue Ø67cm
  € 24,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Beschermhoes voor een houtskool barbecue kopen?

Heeft u een mooie houtskool barbecue en geen ruimte om deze binnen op te bergen? Dan raden wij u speciale beschermhoes voor houtskool barbecues aan. Van het kwaliteitsmerk Garden Impressions zijn er bijvoorbeeld speciale hoezen te verkrijgen die niet alleen op de houtskool barbecues van dat merk passen, maar bijvoorbeeld ook op bekende merken zoals Weber. Meer weten over beschermhoezen voor houtskool barbecues? Kijk snel verder!

 

Aankooptips voro een houtskool barbecue beschermhoes

Altijd belangrijk om goed na te kijken, vooral bij barbecues van andere merken dan Garden Impressiosn: wat zijn de afmetingen van de barbecue? Met een barbecuehoes voor houtskool barbecues kunt u de levensduur van uw houtskool barbecue aanzienlijk verlengen en blijft de barbecue langer mooi. De beschermhoezen zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken met een sopje. Voor hardnekkig vuil zijn er ook speciale reinigingsproducten verkrijgbaar. Vanzelfsprekend is het opbergen van een barbecue binnen in huis of in de garage altijd nog het beste voor de houtskool barbecue, maar niet iedereen heeft daar ruimte voor.

 

Gemakkelijk online een barbecuehoes bestellen

Net als tuinmeubelhoezen, parasolhoezen en tuinkussenhoezen bestelt u ook barbecuehoezen zeer eenvoudig via onze webshop Tuinmeubelhoeskopen.nl. Wij bieden bovendien de laagste prijsgarantie en binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Meer informatie over een barbecuehoes? U kunt bellen via 088-66 00 200 of mailen naar info@tuinmeubelland.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Tuinmeubelland is het moederbedrijf boven Tuinmeubelhoeskopen.nl.