Barbecuehoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Beschermhoes barbecue Ø47cm
  € 18,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes barbecue Ø57cm
  € 19,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes barbecue Ø67cm
  € 24,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes gasbarbecue M
  € 34,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes gasbarbecue S
  € 29,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Beschermhoes gasbarbecue XL
  € 44,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Barbecuehoes kopen?

Niet iedereen heeft de ruimte voor een barbecue in de schuur of in het tuinhuisje. Toch wilt u natuurlijk uw barbecue beschermen tegen vuil en vlekken. Tuinmeubelhoeskopen.nl biedt daarom diverse barbecuehoezen voor barbecues en buitenkeukens zodat uw deze gewoon op hun plek kunnen blijven staan. Op deze pagina vindt u een groot aanbod barbecuehoezen. En alle barbecue hoezen worden verkocht met de laagste prijs garantie! 

 

Aankooptips voor de aanschaf van een barbecue hoes

Heeft u een buitenkeuken of een barbecue? En wat zijn de afmetingen van de barbecue? Dat zijn de eerste dingen die u moet weten voordat u besluit een barbecue hoes aan te schaffen. Voor sommige barbecues en buitenkeukens van het kwaliteitsmerk Boretti, zijn er speciaal ontwikkelde beschermhoezen per model te verkrijgen. En ook kwaliteitsmerk Garden Impressions Outdoor heeft verschillende hoezen op maat. Deze hoezen zijn ook eenvoudig bij andere merken barbecues te gebruiken. Let alleen wel goed op de afmetingen van uw barbecue en meet deze voor de zekerheid even goed na. Met een barbecuehoes kunt u de levensduur van uw barbecue aanzienlijk verlengen en blijft de barbecue langer mooi. De beschermhoezen zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken met een sopje. 

 

Gemakkelijk online een barbecuehoes bestellen

Net als tuinmeubelhoezen, parasolhoezen en tuinkussenhoezen bestelt u ook barbecuehoezen zeer eenvoudig via onze webshop Tuinmeubelhoeskopen.nl. Wij bieden bovendien de laagste prijsgarantie en het grootste assortiment beschermhoezen. Meer informatie over een barbecuehoes? U kunt bellen via 088-66 00 200 of mailen naar info@tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland staat als BV boven deze webshop. Onze medewerkers helpen u dan graag verder met het maken van de juiste keuze.